Roadtrippejä Savossa


Edellinen blogipostaus oli joskus helmikuussa eikä silloinkaan ollut oikein mitään kirjoitettavaa. Tässä välissä mietin, etten jaksa enää yläpitää koko blogia, koska ei tapahdu mitään kirjoittamisen arvoista. Edelliseen blogiini (https://living-in-south-korea.blogspot.com/) syntyi luontevasti tekstiä, koska elimme meille vieraassa kulttuurissa ja kaikki oli yhtä seikkailua. Tämänhetkinen elämä Suomessa on ihan kivaa arkea ja työntekoa, mutta ei tapahdu oikein mitään kiinnostavaa muille jaettavaksi.

Nyt kuitenkin päivien pidennyttyä ja kun aurinkokin on näkynyt taivaalla, on liikuttu enemmän sekä autolla että kävellen ja on tullut käytyä edes vähän jossain.


Tyttären kanssa piipahdettiin Rantasalmella sijaitsevassa Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Ei yövytty vaan nautittiin ainoastaan Spa-osastosta. Saunottiin kivi-, infranpuna-, höyry-, uppotukkisaunoissa. Kokematta jäi hamam, koska sen penkit olivat koko ajan täynnä makailijoita sekä maisemasauna, joka ei ollut päällä. Oltiin myös erilaisissa altaissa, joita ei kyllä ole montaakaan. Tyttären mielestä porealtaan vesi oli liian kylmää.

Teetauko.
                         Cafe latte.

Pääsylipun hintaan kuuluu pikkupurtavaa, kuten pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä sekä jäävettä ja teetä. Myytävänä oli drinkkejä ja muita virvoitusjuomia - me päädyimme ostamaan latte kahvit, jotka tarjoiltiin kuksa-tyylisissä kupeissa.


Testasimme myös suolahuoneet ja ulkoaltaan, jonka vesi tuntui niin "järvenlämpöiseltä", että vain kastauduimme siellä pikaisesti pariin otteeseen.


Jääpuikkoja Järvisydämessä.

Yhtenä aurinkoisena päivänä päätimme ajaa mieheni kanssa Savonlinnaan - harmi, että juuri siellä ei paistanutkaan aurinko. Valitsimme reitin, jolla pääsimme kulkemaan lossilla ja lossihan on aina kiva.




Kahvila-ravintola Saima on lähes Olavinlinnan vieressä.

Viime viikonlopun ajelukohteet olivat 1900-luvun alussa rakennettu Muurinkosken mylly Joroisissa...


Eläinten kulkureitti katolla.


...sekä Heinävedellä sijaitsevat Pääskyvuoren näkötorni ja Kermankoski .

Näkötornissa

Kermankosken kuohuja sekä koskikara kivellä.



Kävimme täyttämässä myös kansalaisvelvollisuuden/-oikeuden.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pidennetty viikonloppu Italiassa - Torino

Hotelliyö Savonlinnassa

Roadtrip Torino - Genova - Portofino