Joulutunnelmaa etsimässä


Saimme puolisoni kanssa viime viikolla päähämme, että tänä vuonna täytyy nähdä Coca-Cola Joulurekka. Tuumasta toimeen ja googlettamaan meille sopivaa kaupunkia ja ajankohtaa. Lauantai oli kohdelistan päivistä ainoa meille sopiva, vaikka vierailupaikkakunta ei ollutkaan meitä lähinnä oleva. 


Ei haitannut lumituisku eikä huono ajokeli, kun ajelimme kohti päämäärää ja joulutunnelmaa. 


Olimme perillä reilu puoli tuntia ennen joulurekan virallista saapumisaikaa ja ihmisiä oli jo jonottamassa aidatulle alueelle, jossa jaettiin ilmaisia juomatölkkejä ja järjestettiin ainakin jotain arvontoja ja kilpailuja. Itse asiassa auto oli jo silloin paikalla, mutta ilman valaistusta. Kun avausajankohta oli käsillä, oli jono ainakin kolme - neljä kertaa pidempi ja myös paljon tiiviimpi.


Meillä ei ollut tarkoitus jonottaa minnekään ja odottelimme ainoastaan valojen syttymistä Coca-Cola autoon. Vähän kello 15 jälkeen rekka-auton äänitorvi vihdoin törähti ja valot rävähtivät päälle. Näytti kivalta hämärtyvässä iltapäivässä.





Ajoimme puolitoista tuntia lumisateessa pelkästään nähdäksemme tämän rekan ja nyt kun se oli nähty, lähdimme paluumatkalle. On mukavaa olla välillä vähän lapsenmielinen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pidennetty viikonloppu Italiassa - Torino

Hotelliyö Savonlinnassa

Lofooteilla