Elokuvissa x 3


Parin vuoden ulkomailla asumisemme aikana ei tullut käytyä kertaakaan elokuvissa, vaikka näytökset olisivat olleet ihan alkuperäiskielellä ilman dubbausta. Uusin James Bond oli tarkoitus katsoa silloin Etelä-Koreassa, mutta satuimme olemaan juuri ensi-illan aikaan kahden viikon koronakaranteenissa Suomi-lomalta paluun takia. Kun vapauduimme karanteenista, ei Bond ollut enää ohjelmistossa.


Nyt Suomessa otin kaiken takaisin yhden viikon aikana ja kävin katsomassa peräti kolme elokuvaa - yhden puolisoni kanssa ja kaksi ihan omassa seurassani. 


Yhdessä kävimme katsomassa Kontio & Parmas -elokuvan. Oli hyvät odotuksen, koska tv-sarja oli mielestämme hyvinkin hauska - etenkin ensimmäinen tuotantokausi. Tämän elokuvan juonesta ei ole ihmeemmin kerrottavaa; oli tuhon uhkaa, kidnappauksia, lunnasvaatimuksia... ja vaikka mitä. Muutaman kerran nauratti ihan paljonkin, mutta enimmäkseen ei ja koko elokuva oli ennemminkin huono kuin edes keskinkertainen. Osaan kyllä kuvitella miten hauskaa käsikirjoittajilla Vihinen ja Silvennoinen on ollut, kun ovat keksineet mitä kummallisimpia kohtauksia, mutta hauskuus ei tavoittanut ainakaan minua ja miestäni katsojina.


Itsekseni kävin katsomassa elokuvan Rouva Harris lähtee Pariisiin, joka on kertomus kodinhoitajan unelmasta ostaa Diorin mekko. Onnenpotkujen myötä hänelle tulee mahdollisuus matkustaa Pariisiin ja pian hän löytääkin itsensä Diorin liikkeestä ja sotkeutuu samalla erilaisiin suhdekoukeroihin. Oli hyvän mielen elokuva, vaikka juoni olikin aika ennalta-arvattava. Pidin kuitenkin koko elokuvasta ja sen vanhanajan tunnelmasta.


Sateisen ja todella harmaan päivän piristykseksi kävin Kulkuset kulkuset -elokuvan päivänäytöksessä. Juonena on pariskunnan tavoite järjestää lähisukulaisilleen täydellinen joulu sekä paljastaa suuri salaisuus. Elokuva oli täynnä hyviä näyttelijoitä ja itse pidän erityisesti Martti Suosalosta ja Christoffer Strandbergistä. Oli hauska ja liikuttava ja tykkäsin.

Syksyinen elokuvaviikko päättyi kahvilassa käyntiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pidennetty viikonloppu Italiassa - Torino

Hotelliyö Savonlinnassa

Roadtrip Torino - Genova - Portofino